LIMITED EDITION FREE GIFTS 🎁 & FREE 🇲🇾 SHIPPING FOR TEA PURCHASE ABOVE RM 80! #JAGADIRIJAGAHATEA ❤️ LIMITED FREE GIFTS 🎁 & FREE 🇲🇾 SHIPPING FOR TEA PURCHASE ABOVE RM 100 !
Call
+60392014888
Contact
olatheempire@gmail.com
Store info

Mon-Fri, 11am-6pm

Directions

V03-07-23A, Sunway Velocity Designer Office, Lingkaran SV, 55100 Cheras KL

V03-07-23A, Sunway Velocity Designer Office, Lingkaran SV, 55100 Cheras KL

Mon-Fri, 11am-6pm

LUSLIMLABEB Ultimate Result - Farah (Full Video)

"Dulu nak bergambar pun susah, ada je yang tak kena dengan gambar. Sekarang dah boleh bergambar lawa-lawa - Farah"

Nak tau cerita full Farah? tonton video penuh farah di sini :

Nak tengok video results LUSLIMLABEB Ultimate Result yang lain? klik di sini

TEH HERBA APA YANG FARAH MINUM?

Okay, buat yang masih baru kenal LUSLIMLABEB, LUSLIMLABEB adalah salah satu alternatif semulajadi untuk bantu korang capai berat ideal. Satu teh herba dari 13 jenis herba asli yang dijadikan dalam satu uncang. Bagi yang taknak ada side effects macam ubat kurus macam jantung laju, cepat berpeluh dan cirit birit. LUSLIMLABEB memang untuk anda.

Ada 13 jenis herba asli yang dijadikan dalam 2 jenis teh LUSLIMLABEB iaitu Morning Boost dan Evening Doze Off yang diminum pada waktu pagi dan malam. Kedua-dua jenis teh ni bekerjasama untuk bantu korang capai berat ideal dengan cara yang lebih semulajadi dan selamat. Walaupun tak sepantas 3 hari macam pil kurus, berat consumer LUSLIMLABEB selepas habis consume tak akan melantun naik balik seperti pil kurus.

PAKEJ MANA YANG SESUAI UNTUK ANDA?

Hasil dari pemerhatian dan results dari consumer yang berjaya dengan LUSLIMLABEB macam Farah, LUSLIMLABEB telah dijadikan sebagai pakej-pakej berlainan berdasarkan target weight loss yang anda nak capai dan bacaan BMI anda yang asal.

Bila dijadikan dalam bentuk pakej, anda boleh mendapatkan penjimatan duit yang lebih banyak dengan VALUE yang lebih. Herba-herba ini jika didapatkan sendiri dari kedai herba akan menjadi dari lebih mahal. Untuk sebulan sahaja anda mungkin perlu berbelanja hampir RM 600++  so anda akan rasa bertuah bila dapat LUSLIMLABEB dalam pakej-pakej yang kami sediakan. 

 

Pakej MEGA 30 menjadi pilihan ramai dengan nilai yang berbaloi dengan tambahan FREE inch-loss tape dan weight loss journey card

Nak tau tak pakej yang sesuai untuk anda? klik di SINI untuk check BMI (Body Mass Index) anda untuk check sama ada andaobes atau pun tak.

Kalau dah tahu nak pakej yang mana boleh buat pembelian secara online macam anda beli di Lazada dan shopee. Klik VIEW PRODUCT  untuk pilih pakej sesuai dan terus ADD TO CART untuk buat pembelian. Dalam tempoh 1-2 hari dah boleh sampai depan rumah :) 

Tak tahu nak pilih pakej yang sesuai? klik link di bawah untuk WHATSAPP dan dapatkan konsultasi dari kami :

Whatsapp kami