GRAB OLATHEE SIZEDOWN BOX 2022 WITH FREE GIFTS 🎁 + FREE 🇲🇾 SHIPPING FOR ALL! WE SHIP TO 🇸🇬SG & BN 🇧🇳 GRAB OLATHEE SIZEDOWN 2022 BOX WITH FREE GIFTS 🎁 + FREE 🇲🇾 SHIPPING FOR ALL! WE SHIP TO 🇸🇬SG & BN 🇧🇳
Call
+60392014888
Contact
olatheempire@gmail.com
Store info

Mon-Fri, 11am-6pm

Directions

V03-07-23A, Sunway Velocity Designer Office, Lingkaran SV, 55100 Cheras KL

V03-07-23A, Sunway Velocity Designer Office, Lingkaran SV, 55100 Cheras KL

Mon-Fri, 11am-6pm

"Dah penat spent banyak duit pada produk kurus tapi tak ada hasil" - Anis
· · Comments

"Dah penat spent banyak duit pada produk kurus tapi tak ada hasil" - Anis

· · Comments

Pengalaman Mencuba Banyak Jenis Produk

Anis memang pada asalnya seorang yang overweight dan kurang keyakinan dengan penampilannya. Sebagai seorang wanita yang ingin tampil lebih yakin dan cantik seperti wanita-wanita di luar sana, Anis juga cuba berusaha untuk buat perubahan.

Bertahun-tahun Anis mencuba pelbagai jenis cara untuk lose weight termasuk dengan berdiet, bersenam dan dengan produk dan ubat kurus. Penggunaan ubat kurus seperti pil diet dan jus-jus kurus di pasaran telah mengajar Anis beberapa pengalaman buruk di mana Anis telah menghabiskan banyak wang ringgit ke atas produk-produk tersebut.

Terkena Kesan Sampingan

Anis sendiri pernah merasa kesan sampingan dari produk kurus seperti jantung berdegup laju, anxiety dan juga cirit birit. Disebabkan itu Anis seperti sudah tidak percaya dengan sebarang produk-produk kurus yang ada di pasaran.

Anis menyatakan rasa penat dan tak berbaloi menghabiskan wang ringgit ke atas produk-produk tersebut walaupun Anis dah letakkan usaha lain seperti bersenam dan berdiet, produk-produk kurus tersebut masih lagi tak dapat membantu Anis untuk menurunkan berat badan.

Teringin Untuk Pakai Baju Pilihan Yang Lebih Cantik

Anis juga menceritakan salah satu sebab utama Anis ingin berubah ialah, Anis ingin berfesyen mengikut fesyen terkini dan memakai baju-baju tersebut tanpa rasa kurang keyakinan diri dan tanpa menyusahkan dirinya untuk mencari baju bersaiz besar. 

Anis juga menceritakan sedikit pengalaman dan juga kekecewaannya sewaktu masih overweight. Hampir setiap baju yang Anis cuba akan ketat di bahagian lengan dan bahunya. Pengalaman ini membuatkan Anis terus konsisten dan berusaha untuk capai berat idealnya.

Titik Perubahan Anis

Segalanya berubah bila Anis ditemukan dengan herba asli LUSLIMLABEB di mana Anis sendiri telah terjumpa iklan LUSLIMLABEB dan membaca sendiri cerita dan kisah perubahan setiap LUSLIMLABEB Ultimate Babes sehingga berjaya capai berat ideal mereka.

Pada asalnya Anis mula rasa kurang percaya dan masih lagi skeptikal dengan iklan yang dilihat Anis. Anis mula rasa yang LUSLIMLABEB ni sama je macam produk-produk kurus di pasaran. Tetapi entah kenapa pada hari itu Anis tergerak hati untuk mencuba herba asli LUSLIMLABEB

Orang Mula Tegur Perubahan

Berkat kesabaran Anis yang konsisten dengan herba asli ni akhirnya Anis berjaya turunkan lebih 14KG dan mula ditegur rakan-rakan sekeliling. Anis mula menerima teguran seperti "Eh, kurus gila kau" dan juga pertanyaan seperti "Macam mana kau boleh kurus?"

 

Bila dah menerima teguran yang positif dari orang sekeliling Anis mula sedar yang herba asli LUSLIMLABEB betul-betul menjadi buat dirinya. Tambahan pula Anis dah boleh untuk memakai baju pilihannya mengikut trend fesyen terkini. Sebelum ini Anis hanya mampu memakai saiz XL atau XXL tetapi sekarang boleh memakai saiz M.

Anis rasa berpuas hati kerana selama menggunakan herba asli LUSLIMLABEB, Anis tak ada rasa apa-apa side effects seperti jantung berdegup laju, susah tidur atau cirit birit.

Segalanya berlaku dengan cara semulajadi. Anis sendiri pernah membuka uncang teh herba LUSLIMLABEB untuk melihat sendiri adakah benar LUSLIMLABEB ni asli atau sebaliknya. Ternyata segala tanggapan negatif dan skeptikal Anis terhadap herba asli ini hilang terus dari dirinya.

Berat Tak Naik Secara Mendadak Lepas Berhenti

Salah satu lagi perkara yang Anis suka tentang herba asli LUSLIMLABEB ini ialah, bila Anis berhenti minum disebabkan dah berjaya capai berat ideal. Anis mendapati berat badannya tidak naik baik secara mendadak.

Pengalaman ini tidak sama bila Anis mencuba produk-produk kurus suatu ketika dahulu. Anis pernah mengambil pil kurus dan berjaya loss 2-3KG tetapi apabila Anis berhenti mengambil pil tersebut, berat badan Anis naik secara mendadak dan lebih dari 3KG kenaikan. Tonton video Anis yang full di bawah untuk mendapatkan tips & motivation di bawah :

 

Nak tengok video results LUSLIMLABEB Ultimate Result yang lain? klik di sini

TEH HERBA APA YANG ANIS MINUM?

Bagi anda yang masih baru mengenali LUSLIMLABEB, LUSLIMLABEB adalah salah satu alternatif semulajadi untuk bantu anda capai berat ideal. Satu amalan meminum teh herba dari 13 jenis herba asli yang dijadikan dalam satu uncang. Bagi anda yang risaukan kesan sampingan dari ubat kurus seperti jantung laju, cepat berpeluh dan cirit birit LUSLIMLABEB adalah pilihan yang tepat untuk anda. LUSLIMLABEB tidak perlu dirisaukan kerana ianya membantu anda turunkan berat dengan cara yang lebih semulajadi dan anda juga tidak perlu risau berat badan naik mendadak jika anda berhenti mengambil teh herba LUSLIMLABEB. 

Ada 13 jenis herba asli yang dijadikan dalam 2 jenis teh LUSLIMLABEB iaitu Morning Boost dan Evening Doze Off yang diminum pada waktu pagi dan malam. Kedua-dua jenis teh ni bekerjasama untuk membantu anda menurunkan berat badan dengan cara yang lebih semulajadi dan selamat. 

Senarai herba dalam Morning Boost
Senarai herba dalam Evening Doze off

PAKEJ MANA YANG SESUAI UNTUK ANDA?

Hasil dari 'feedback' customer yang berjaya capai berat ideal dengan LUSLIMLABEB seperti Anis, LUSLIMLABEB telah dijadikan sebagai pakej-pakej berlainan berdasarkan 'target weight loss', keperluan dan bajet anda.

Bila dijadikan dalam bentuk pakej, anda boleh mendapatkan penjimatan kos yang lebih banyak dan mendapat product 'VALUE' yang lebih baik. Herba-herba ini jika dibeli sendiri dari kedai herba akan menjadi dari lebih mahal di mana untuk penggunaan sebulan sahaja anda mungkin perlu berbelanja hampir RM 600++ dan mungkin perlu dicampurkan dan direbus sendiri tanpa uncang. Olathee telah menjadikan LUSLIMLABEB sebagai produk herba asli yang mesra pengguna pada kos yang mampu milik.

 

Pakej MEGA 30 menjadi pilihan ramai dengan nilai yang berbaloi dengan tambahan FREE ebook tips, inch-loss tape dan weight loss journey card

Nak tahu pakej yang sesuai untuk anda? klik di SINI untuk check BMI (Body Mass Index) anda untuk semak tahap obesiti anda.

Kalau dah tahu nak pakej yang mana boleh buat pembelian secara online macam anda beli di Lazada dan shopee. Klik VIEW PRODUCT  untuk pilih pakej sesuai dan terus ADD TO CART untuk buat pembelian. Dalam tempoh 1-2 hari dah boleh sampai depan rumah :) 

Tak tahu nak pilih pakej yang sesuai? klik link di bawah untuk WHATSAPP dan dapatkan konsultasi dari kami :

Whatsapp kami